Kapsalon

Voor EH Coiffeures uit Nijkerk bouwden wij deze prachtige, visueel ingestelde website. De basis voor deze website is Wordpress i.c.m. een template design aangepast naar wensen van de klant.

Kapsalon

Bloemenwinkel

Voor deze bloemenwinkel bouwden wij een vrolijke goed vindbare website. De basis bestaat uit het Wordpress CMS i.c.m. de plugin voor SEO. Inmiddels staat deze website op 1 in Google.

Bloemenwinkel

Webshop

Geels tuinmeubelen uit Woerden wilde graag een webwinkel die fungeert als productcatalogus. Een winkel die mensen naar de zaak trekt zonder dat ze online bestellen. Deze webshop draait op Wordpress.

Webshop

Webshop

Voor onze klant 'Dijkstra Logistiek' hebben wij een webwinkel geleverd volledig voorzien van goede posities in Google, een domeinnaam en betaalmogelijkheden als Ideal en Paypal. Inmiddels zet de webshop vele duizenden euro's per maand om.

Webshop

Webshop Magento

Voor kachelconcurrent optimaliseerden wij zijn bestaande webshop naar een webshop die veel meer verkopen is gaan realiseren. Wij maakten gebruik van Google Adwords i.c.m. slimme technieken.

Webshop Magento

Offerte website

Voor Grondwerken van het Veld ontwikkelden wij een website waarmee offerteaanvragen rondom bestrating en tuinaanleg worden aangevraagd. Een dergelijke website i.c.m. Marktplaats zorgt voor vele extra offertes en orders per maand.

Offerte website

Leads voor hoveniers

De portal sierbestratingzaak.nl richt zich op particulieren die hoveniers uit hun regio zoeken. Maandelijks ontvangen aangesloten hoveniers vele leads per maand.

Leads voor hoveniers

WordPress Webdesign voor Ermelo e.o.

Welkom bij De Digitale Regio. Wij leveren betaalbaar webdesign voor de regio Ermelo. Onze aanpak kenmerkt zich door een pragmatische aanpak gecombineerd met de beste systemen ter wereld om uw website in Ermelo e.o. een absoluut succes te laten zijn. Maak kennis met ons aanbod en begin vandaag nog met een betere prestatie op het Internet. 

Wordpress Webdesign

WORDPRESS CMS
Wordpress is het meest professionele website beheersysteem ter wereld. De Digitale Regio bouwt haar websites met behulp van WordPress waardoor uw website altijd makkelijk te beheren is. Elke medewerker en elke ondernemer kan met dit systeem simpel een website beheren.

Google Webdesign

BEST VINDBAAR IN GOOGLE
Wordpress is voorzien van een zeer goede techniek waardoor uw website veel beter gevonden zal worden in Google ten opzichte van een vergelijkbare website zonder dit unieke systeem. Meer bezoekers ontvangen was nog nooit zo eenvoudig.

Zeer compleet is onze standaard.

 • Uw website is voorzien van een moderne weblog waarop u zelf kunt bloggen.
 • Uw website is voorzien van statistieken middels Google Analytics.
 • Uw website is zoekmachine vriendelijk gebouwd voor een goede positie in Google.
 • Uw website kan te allen tijde gratis worden uitgebreid met extra pagina’s.
 • U kunt voor diverse medewerkers verschillende accounts aanmaken. En deze voorzien van verschillende rechten m.b.t. tot beheer.
 • U kunt gemakkelijk vacatures en acties plaatsen voor uw onderneming.
 • Uw Sociale kanalen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd.
 • Uw website is flexibel gebouwd zodat u altijd kunt opschalen als de situatie daar om vraagt. Denk aan meer pagina’s, het integreren van een webshop of het aanmaken van meer gebruikers.
Met onze websites weten klanten elke dag het verschil te maken op Internet. En dat tegen zeer betaalbare tarieven.
Starter Pakket
37/maand
éénmalige setupkosten/ €500
Voor een leuke korting neemt u nu contact op.
Dit pakket is ideaal voor startende ondernemers en zelfstandigen. U heeft de keuze uit een aantal designs en ontvangt een website die niet alleen mooi is maar uw bedrijf ook nieuwe klanten gaat opleveren. Neem nu contact op voor meer informatie. Wij denken graag met u mee.

Neem nu contact op.

Business Pakket
87/maand
éénmalige setupkosten/ €2500
Voor een leuke korting neemt u nu contact op.
Het meest uitgebreide pakket voor de onderneming die meerdere vestigingen heeft, goed gevonden wil worden in Google en veel klanten wil werven via Internet. Uiteraard is er de vrijheid om de website extra wensen te voorzien zoals een nieuwsbrief, geïntegreerde sociale media en meer…

Neem nu contact op.

 • Volg ons op Linkedin

  Sindskort bestaat er de ‘Follow for Company’ button op Linkedin. De Digitale Regio maakt hier direct gebruik van omdat Linkedin een belangrijk kanaal voor ons is. Volg De Digitale Regio op Linkedin en maak kans op mooie prijzen.